..:: K-SVKK Keski-Suomen Vinttikoirakerho ry ::..
   

Keski-Suomen Vinttikoirakerhon kiertopalkinnot


Kiertopalkinnot 2012

Kiertopalkinnot 2011

Kiertopalkinnot 2010

Kiertopalkinnot 2009

Kiertopalkinnot 2008

Kiertopalkinnot 2007

Kiertopalkinnot 2006

Kiertopalkinnot 2005


        Vuoden Vinttikoira      

Palkinto on ikuisesti kiertävä. Palkinto myönnetään vuosittain erityisistä ansioista, kuten näyttely tai juoksukilpailumenestyksestä, tai muusta sopivaksi katsotusta syystä. Palkinnon saajan määrää K-SVKK:n hallitus. Jokainen palkinnon saaja on velvollinen liittämään voittaneen koiran kuvan ja nimen tähän albumiin. Täysi albumi palaa K-SVKK:lle. Palkinnon ovat lahjoittaneet Isto Tuormaa ja Hannu Virmasalo.

 

      Vuoden Näyttelykoira       

Palkinnon on lahjoittanut kennel Powder Horn, om. Päivi Kukkonen & Markku Mähönen. Pisteytys on tehty Suomen Afgaanien näyttelypistelaskun pohjalta. Pisteitä annetaan virallisista Suomen näyttelyistä allaolevan taulukon mukaan. Pisteitä laskettaessa huomioidaan viisi (5) parasta näyttelyä, jotka ovat kaikki eri tuomareilta. Pisteisiin lasketaan koiran omistajan ilmoittamat tulokset.

Pisteitä annetaan virallisista näyttelyistä seuraavasti:

 

ROP 8 pistettä RYP-1 4 pistettä BIS-1 4 pistettä
VSP 6 -"- RYP-2 3 -"- BIS-2 3 -"-
PU-2 tai PN-2 3 -"- RYP-3 2 -"- BIS-3 2 -"-
PU-3 tai PN-3 2 -"- RYP-4 1 -"- BIS-4 1 -"-
PU-4 tai PN-4 1 -"-

Edellisten lisäksi annetaan kaikille PU- tai PN-kehässä sijoittuneille koirille yksi piste jokaista ao. sukupuolen voitettua (=arvosteltua) koiraa kohti 50 koiraan (49 pisteeseen) asti, ja sen jälkeen yksi piste jokaista täyttä kymmentä voitettua koiraa kohti. ROP-koira saa voitetuista koirista pisteet aina lukumäärältään suuremman sukupuolen mukaan. Koiramäärää laskettaessa otetaan huomioon vain viralliset luokat. Jos kaksi koiraa saa saman pistemäärän, voittaa se, jolla on suurempi pistemäärä a) voitetuista koirista, b) ROP-voitoista, c) RYP-voitoista, d) BIS-sijoituksista.

Toimita pisteet sähköpostilla Sihteerille: sihteeri @ ksvkk.fi

 

        Vuoden Maastojuoksija     

Kiertopalkinto jaetaan vuosittain SuomiCup –listauksen perusteella ja se kiertää ikuisesti. Palkinnosta voivat kilpailla kaikki vinttikoirat, jotka edustavat Keski-Suomen Vinttikoirakerhoa. Tasapisteissä olevien koirien sijoitus jaetaan. Omistajien ei tarvitse itse ilmoittaa tuloksia.

 

         Vuoden Ratajuoksijat  - Huom! Muutos pisteitten laskussa     

Kerho palkitsee vuosittain parhaat ratajuoksijansa, erilliset kiertopalkinnot SVKL:n ja GRL:n kilpailuissa kilpaileville koirille. Pistelasku HVK Cup -sääntöjen mukaan SVKL:n kilpailussa kilpaileville ja GRL:n vanhojen sääntöjen mukaan liiton alla kilpaileville koirille. Omistajien ei tarvitse itse ilmoittaa tuloksia.
  Mikäli korkeimman pistemäärän saaneet koirat ovat laskennan suorittamisen jälkeen tasapisteissä, ratkaistaan kiertopalkinnon saaja kertomalla kyseisten koirien arvokisoista juoksemat pisteet 1,5:llä (kennelliiton tunnustamat tittelit) tai 1,2:llä (vinttikoiraliiton tunnustamat tittelit). Arvokisoista huomioidaan vain kotimaassa juostut kilpailut. Jatkossa jäsenet lähettävät koiriensa tulokset itse (kopio kilpailukirjasta) sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat @ ksvkk.fi.  Pisteet tulee toimittaa helmikuun loppuun mennessä.

   

       Vuoden Koiraharrastaja          

Kiertopalkinto jaetaan vuodesta 2008 lähtien. Jokaisesta ohjatusta harjoituskerrasta (harjoitus koskee kaikenlaista ohjattua harjoitusta, kuten toko, agility, näyttelyharjoittelu yms.), näyttelystä, maasto-/ratakisoista sekä muista tapahtumista, jotka voidaan todistetusti osoittaa toteen, saa yhden pisteen. Pelkkä osanotto riittää tuloksesta riippumatta. Myös talkootyössä (koiranäyttely, kesäkauden avajaiset/päättäjäiset, muut talkoot, jotka liittyvät koiraharrastukseen) saa pisteen ( yhtenä päivänä töissä = 1 piste, kahtena päivänä töissä = 2 pistettä jne). Roturajoitusta harrastamiselle ei ole, mutta koiran omistajan on oltava K-SVKK:n jäsen. Henkilö pitää vuoden aikaisista tapahtumista itse kirjaa ja toimittaa pisteet seuraavan vuoden tammikuun aikana Heikki Seppälälle, joko sähköpostilla (paavot ät pp.inet.fi) tai kirjeitse.