..:: K-SVKK Keski-Suomen Vinttikoirakerho ry ::..
   K-SVKK Keski-Suomen Vinttikoirakerho ry.

TervetuloaKerhomme esittely

Keski-Suomen vinttikoirakerhon lähtökohtana on tarjota aktiivisille vinttikoiraihmisille ja heidän koirilleen virikkeellistä toimintaa ympäri vuoden. Kerho järjestää kilpailukaudella maastojuoksuharjoituksia ja mahdollisuuksien mukaan ratajuoksuharjoituksia sekä näyttelykoulutusta. Harjoituksiin on kaikilla jäsenillä vapaa pääsy, eikä koiran tarvitse olla luonnonlahjakkuus tai tiukan linjan kilpailija. Kerho tarjoaa jäsenilleen kerhoiltoja, luentoja ja kursseja - aina senhetkisen tarpeen mukaan. Aiheet voivat olla kaikkea koiran yleisterveydestä kilpakoiran harjoitteluun. Koulutusta on järjestetty mm. koiran homeopaattisesta hoidosta ja koiran ratajuoksuvalmennuksesta.

Tapahtumat

Näkyvä osa kerhomme toimintaa on vuosittain järjestettävät maastokilpailut. Kerho järjestää myös muita jäsenten koirille tarkoitettuja kilpailuja. Vuoden Voittaja -näyttely, sekä kerhon maastomestaruuskilpailut . Näissä tapahtumissa tiukka kilpailu ei ole tärkeintä, vaan samanhenkisten ihmisten ja koirien mukava yhdessäolo.


Kuinka jäseneksi

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan kerhon toimintaan? Kerhon jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi ja 5 euroa/vuosi perhejäsen. Jäsenyytesi etuja ovat osallistuminen maastojuoksuharjoituksiin, sekä 4 kertaa vuodessa ilmestyvä kerholehti. Halutessasi jäseneksi, täytä jäsenhakemus Liity jäseneksi -sivulla.

Kuhunkin talouteen/pääjäsenelle tulee vain yksi lehti/tiedote. jäsentiedote tulee siitä lähtien kun jäsenmaksu on maksettu. Edellisen vuoden jäsenet ja kuluvana vuonna 1.3. mennessä maksaneet uudet jäsenet saavat ensimmäisen tiedotteen. Jäsenmaksun eräpäivä on 29.2. kuluvaa vuotta ja se maksetaan tilille Nordea FI63 1045 5000 771323. Maksamisessa käytetään lehden osoitelapussa olevaa viitenumeroa tai sähköpostitse jäsenrekisterin ylläpitäjältä (rahastonhoitaja@ksvkk.fi) saatavaa viitettä (uudet jäsenet).

Muistattehan myös päivittää osoite- ja sähköpostitiedot jäsensihteerille muutosten yhteydessä!  

 

TALKOOLAISEKSI

Oletko uusi jäsen, joka ei ole vielä päässyt tutustumaan kerhomme muihin jäseniin ja toimintaan? Vai ehkä olet ollut kerhon jäsen jo kauan, mutta et ole vielä koskaan uskaltanut uteliaisuudestasi huolimatta rohkaistua mönkkärin selkään tai ”asiakaspalvelijaksi” kerhomme tapahtumiin? Nyt on aika sysätä turha jännitys ja huoli omista taidoista syrjään ja ilmoittautua rohkeasti maastotreeneihin ja kerhon tapahtumiin tutustumaan muihin jäseniin ja tekemään tuttavuutta esimerkiksi maastotreenikaluston kanssa! Sinua ei sysätä mihinkään tehtävään kylmiltään, vaan opastamme niin kokeneet harrastajat kuin uudetkin vinttaristit tehtävien tasalle, eikä tehtävässä ole jatkamisvelvollisuutta, jos se ei ensikokeilun jälkeen tuntunut omalta lajilta. Jokaiselle on tarjolla taitoja ja mielenkiintoa vastaavia tehtäviä ja yhteistyön jälkeinen hyvä fiilis huuhtoo kyllä sadepäivän harkkojenkin harmituksen mennessään. Oletko tiennyt, että esimerkiksi Jyväskylän kv-näyttelyn talkoisiin osallistuneille järjestetään joka vuosi karonkka, jossa saat nautiskella tarjoiluista ja hyvästä seurasta? Näyttelyihin liittyvissä asioissa ota yhteys näyttelytoimikuntaan. Maastotreeneissä talkoilusta lisätietoa antaa juoksutoimikunta ja kerhon tapahtumiin voit ilmoittautua talkoilemaan osoitteeseen tapahtumat@ksvkk.fi